Close
Какво представлява SGG PLANITHERM® 4S Evolution?

Какво представлява SGG PLANITHERM® 4S Evolution?

Изборът на подходящи стъкла за Вашите прозорци не е лесна работа. Нещо повече, те представляват важна инвестиция, която може да доведе до икономии в дългосрочен план, както и да Ви предостави много удобства.
Когато сменяте или монтирате нови прозорци, уверете се, че сте избрали най-подходящия вариант остъкляване в зависимост от Вашите предпочитания по отношение на комфорт и икономии.

Термоизолация

Насладете се на големи прозорци и топлинен комфорт, дори когато навън е студено. Термоизолираният стъклопакет отразява топлината обратно в стаята, като в същото време позволява на част от слънчевата енергия да премине през стъклото, затопляйки допълнително помещението.
Нивото на комфорт през зимата може да бъдат подобрено и чрез използването на троен (двукамерен) стъклопакет..
Остъкляването със стъклопакети с SGG PLANITHERM® 4S Evolution оптимизира температурата в дома Ви без да усещате студ в близост до прозорците.
Соларен контрол

Поддържайки проветрени помещенията през лятото контролирате прегряването им и ограничавате използването на климатизиран въздух. Прозорецът със стъклопакет с SGG PLANITHERM 4S Evolution отразява до 2/3 от слънчевата енергия като в същото време, позволява слънчевата светлина да премине през стъклото, осигурявайки достатъчен приток на естествена светлина във вътрешността на жилището. Комфортът през лятото се определя от часовете, в които температурата вътре в помещенията се усеща като приятна в сравнение с външната температура без да ограничавате значително притока на естествена светлина и да използвате климатизиран въздух.
Може да подобрите комфорта си, ако обмислите монтирането на троен стъклопакет с SGG PLANITHERM® 4S Evolution и нискоемисийно стъкло (SGG PLANITHERM UN).
Намалете разходите

Оптимизирайте и намалете потреблението си на енергия с избора на прозорец със стъклопакет с по-добра енергийна ефективност. Тази енергийна ефективност се изразява в намалените разходи за отопление, охлаждане и осветление.
Тройният стъклопакет с SGG PLANITHERM 4S Evolution е най-добрия избор при оптимизиране на разходите.
Околна среда

Високоефективният прозорец със стъклопакет с SGG PLANITHERM 4S Evolution води до значителни икономии по отношение на потреблението на енергия във Вашия дом, чрез намаляване на разходите за отопление, охлаждане и осветление с над 30% в сравнение с прозорц с обикновен стъклопакет.
Оптималното решение е троен стъклопакет с SGG PLANITHERM 4S Evolution и нискоемисийно стъкло (SGG PLANITHERM UN).
С SGG Planitherm® 4S Evolution се наслаждавате на комфорт във Вашия дом и пестите енергия и средства през цялата година!

0 Comments

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Good People, Good Work!