Close
МИКРОВЕНТИЛАЦИЯ

МИКРОВЕНТИЛАЦИЯ

Конденз! Звучи ли ви познато?

Когато има съществена разлика в температурите между външната и вътрешната среда, когато въздухът не може да циркулира поради отличната изолация създадена от перфектно изработената дограма, неизбежно се стига до проблема с изпотените и мокри прозорци.

Вече има решение!
Ние от фирма “ИЛИНА” ще Ви помогнем!
Предлагаме няколко варианта за микровентилация на помещенията.

Вашият прозорец ще бъде изработен със специален обков, който осигурява вентилация на помещенията без загуба на топлина. Дръжката на прозореца има още една позиция за отваряне, под ъгъл 450. Така се осигурява миниатюрна пролука 10 – 13 мм. По този начин се гарантира достъп на чист въздух и намаляване на влагата в стаята. Осигурява се оптимален баланс на влажността в жилището.

Друг от вариантите е да се монтира вентилационна система за вграждане в стъклопакета. Представлява алуминиева надставка с прекъснат термомост. В средата и е монтиран механизъм състоящ се от миниатюрни клапи, които позволяват няколко степени на отваряне и през тях въздуха минава на малки порции. Този вид система е подходяща за всякакъв вид стъклопакети.

Независимо кой от двата варианта вентилационна система ще изберете, знайте, че това е една чудесна възможност за сигурно, безопасно и ефикасно проветряване на помещенията.

0 Comments

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Personale efficiente, lavoro eccellente!